Nieuws Algemeen

AW Nederland nu ook in De Adelaarshorst zichtbaar

‘Voor de supporters en voor de club’ dat was de wens van AW Nederland met de uitbreiding van het sponsorcontract. Vanaf de start van het huidige seizoen is AW Nederland nu ook zichtbaar in De Adelaarshorst.

Dennis Geerdes (mede-eigenaar van AW Nederland) is al jarenlang trouwe supporter en seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles: “Van de B-side tot aan de nieuwe Leo Halle Tribune: ik support de club al jaren. Sinds enkele seizoenen heb ik de stap gemaakt naar de hoofdtribune waar Remco Harink al zat. Dit bevalt me erg goed. Zo kan ik op een laagdrempelige wijze in contact komen met mede Business Partners en samen de wedstrijden bekijken.”

Nadat de stap naar de hoofdtribune was gemaakt en Walter Tijs was ingestapt als mede-eigenaar, wilde AW meer zichtbaarheid creëren in het stadion. Dit is deze zomer gerealiseerd met enkele fraaie uitingen. Het bedrijf uit Nieuw Heeten is gespecialiseerd in kunststof of aluminium kozijnen en deuren op maat. Ook leveren ze al 15 jaar, als de importeur van Wisniowski, door heel Nederland garagedeuren aan hun dealers.

Terug naar overzicht