Nieuws Algemeen

Beker- en competitiekraker voor oudste jeugdteams

Met Almere City FC – Go Ahead Eagles staat er vanavond niet alleen een bekeraffiche voor het eerste elftal van Go Ahead Eagles op het programma. Ook sportpark Zuiderlaan in Twello is het toneel van een bekerclash: Go Ahead Eagles Onder-18 ontvangt AZ O18. Aanstaande zaterdag (30 oktober) wordt de competitie weer hervat met drie thuis- en twee uitwedstrijden voor de jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie, waaronder een rechtstreeks duel om de koppositie voor Go Ahead Eagles Onder-21.

Met AZ Onder-18 wordt Go Ahead Eagles O18 vanavond geconfronteerd met een bekertegenstander van topformaat staat. Voor het team van O18-trainer Tristan Berghuis, dat uitkomt in Divisie 4B, betekent het duel met de Alkmaarders namelijk een wedstrijd tegen de huidige koploper van Divisie 1A. De wedstrijd Go Ahead Eagles O18 – AZ O18 begint om 19:00 uur en is vrij toegankelijk voor publiek.

Op zaterdag 30 oktober komt Go Ahead Eagles O18 opnieuw in actie. Om 11:30 uur klinkt het eerste fluitsignaal voor de competitiewedstrijd tegen MVV O18. Beide ploegen hebben evenveel verliespunten in Divisie 4B. Op hetzelfde tijdstip speelt Go Ahead Eagles Onder-14 in Twello de thuiswedstrijd tegen de nog puntloze leeftijdsgenoten van sc Heerenveen. De absolute kraker is aanstaande zaterdag het treffen tussen Go Ahead Eagles Onder-21 en FC Den Bosch Onder-21. De mannen van trainer Jouad Boufarra spelen op sportpark Zuiderlaan om 13:30 uur een ‘zespuntenwedstrijd’ tegen de Bosschenaren, die tweede staan met drie punten achterstand op koploper Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles Onder-13 reist in alle vroegte af naar Volendam. Het team van trainer Martijn Jongbloed speelt om 10:00 uur tegen het O13-team van Het Andere Oranje. Go Ahead Eagles sluit de voetbalzaterdag om 14:45 uur af met een uitwedstrijd in Nijmegen tegen NEC O16. Het team van Uǧur Yildirim staat tweede en hoopt zich in de top van Divisie 3A te handhaven.

Go Ahead Eagles O18 Sc Cambuur O18 (carlo Bruil)

Op sportpark Zuiderlaan zijn toeschouwers van harte welkom om de jeugdteams van Go Ahead Eagles aan te moedigen. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie volg je de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Terug naar overzicht