Nieuws Algemeen

Bekeravontuur ten einde voor O21 en O15

Waar de andere jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie al reeds uitgeschakeld waren voor de beker, daar schopten O21 en O15 het tot de achtste finales. Helaas was deze ronde vandaag voor beide teams het eindstation in het bekertoernooi.

Voor Onder-15 stond een uitwedstrijd tegen derdedivisionist FC Volendam O15 op het programma. De ploeg van Mustafa Aygun begon veelbelovend aan het duel en kwam al vroeg op een 0-1 voorsprong. De Volendammers, die in een goede vorm verkeren, zetten die achterstand voor rust nog om in een voorsprong: 2-1. In de tweede helft werd er niet meer gescoord, waardoor O15 strandde in de achtste finale van het bekertoernooi.

Onder-21 vond vandaag ook zijn Waterloo in het bekertoernooi. In een gelijk opgaande wedstrijd met streekgenoot FC Twente / Heracles O21 waren de Tukkers uiteindelijk het meest gelukkig. Door een in extremis benutte penalty, gevolgd door nóg een tegendoelpunt, werd 2-0 de einduitslag. O21 kan zich nu weer volledig richten op de competitie, waarin ze het volgende week opnemen tegen Roda JC O21. O15 zal, net als de meeste andere teams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie, op 11 maart weer in actie komen.