Go Ahead Eagles C1 treedt zaterdag voor de achtste finale in het bekertoernooi aan tegen Almere City FC. De A1 en B1 spelen competitiewedstrijden tegen Quick ’20 en Olde Veste ’54.

Almere City C1 is koploper in de eerste divisie A, waarin ook Go Ahead Eagles uitkomt. De ontmoeting tussen de twee eerder dit seizoen eindigde in een 2-0 zege voor de ploeg uit Flevoland. Go Ahead Eagles schakelde eind augustus Roda JC – tevens eerstedivisionist – uit in de beker (2-0). De wedstrijd tegen Almere wordt gespeeld op sportpark De Muggert in Wesepe. Aanvang 13.00 uur.

Voor de A-junioren wacht in Oldenzaal de topper tegen Quick ’20, dat in de derde divisie D tweede staat achter de ongeslagen koploper uit Deventer. Quick heeft weliswaar vijf punten minder dan Go Ahead Eagles, maar een iets beter doelsaldo: 42-10 om 38-7. De wedstrijd op sportpark Vondersweijde begint om 14.30 uur.

De B’tjes, die ook nog geen punten verspeelden in de derde divisie D, spelen om 10.45 uur in Steenwijk tegen middenmoter Olde Veste ’54.