Bekerloting levert thuiswedstrijd tegen Helmond Sport op

De bekerloting heeft vanavond uitgewezen dat Go Ahead Eagles het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker opneemt tegen Helmond Sport. Het duel met de Brabanders wordt op 18, 19 of 20 oktober gespeeld in De Adelaarshorst.

Eerder dit seizoen ontmoetten beide ploegen elkaar al in het GS Staalwerken Stadion in Helmond rond de Open Dag van de Brabanders. Op 16 juli 2022 eindigde het onderlinge oefenduel in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft kwam het team van René Hake op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Isac Lidberg. Na rust kwamen de Helmonders langszij door een treffer van Wassim Essanoussi.

Meer informatie over de bekerwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Helmond Sport volgt binnenkort op onze clubkanalen.