Go Ahead Eagles en de Vriendenloterij slaan de handen ineen! De Vriendenloterij ondersteunt als maatschappelijk partner van de Eredivisie al sinds jaar en dag de voetbalopleidingen en maatschappelijke initiatieven van voetbalclubs. Zo ook van Go Ahead Eagles.

Als u als Go Ahead Eagles supporter een lot koopt bij de Vriendenloterij (12,50 euro per trekking, 14 trekkingen van in totaal 175 euro per jaar) gaat maar liefst de helft van de totaalopbrengst (87,50 euro) naar de club. Hiermee steunt u direct de Voetbalopleiding en de maatschappelijk projecten van Go Ahead Eagles. Bovendien maakt u als deelnemer kans op prachtige prijzen! Op dinsdagavond 4 en dinsdagavond 11 november pakken spelers en medewerkers van Go Ahead Eagles de telefoon om supporters en partners van de club te interesseren voor de lotenverkoop van de Vriendenloterij.

Bent u club- of seizoenkaarthouder dan wel sponsor van de club? Dan kunt u dus zomaar één van beide avonden worden gebeld door een speler of medewerker van de club!U kunt ook al direct mee spelen door via onderstaande link uw deelnamen te bevestigen: https://www.vriendenloterij.nl/meespelen.htm?beni=310525