Lange rijen voor de receptie van gebouw Larenstein en enorme drukte op het online ticketingsysteem van de club. Dat Go Ahead Eagles leeft, is slechts een understatement. De wedstrijd tegen NAC Breda is nog maar net (nagenoeg) uitverkocht, of de seizoenkaarthouders tonen massaal hun support door hun plek voor VVV-thuis te reserveren. Ondertussen loopt de seizoenkaartverkoop ook ‘gewoon’ door.

Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn, worden twee deadlines verschoven:

Kaartverkoop VVV-Venlo:
Seizoenkaarthouders hadden aanvankelijk tot en met vrijdag 29 april, 22:00 uur, om hun plek te reserveren voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Deze deadline wordt een week verschoven naar vrijdag 8 mei, 22:00 uur. Hierna start de kaartverkoop voor niet-seizoenkaarthouders.

Let wel: het was niet voor niets dat de deadline aanvankelijk stond op 29 april. Mochten we de tweestrijd met VVV-Venlo winnend afsluiten, dan hebben seizoenkaarthouders slechts twee dagen om hun plek te reserveren voor de finale van de play-offs. Meer tijd is er immers niet.

Seizoenkaartverkoop:
Seizoenkaarthouders hadden aanvankelijk tot maandag 2 mei aanstaande om hun seizoenkaart te verlengen. Twee dagen later zouden de vrijgekomen plekken in de verkoop gaan. Naar nu blijkt zijn er veel extra wensen onder huidige seizoenkaarthouders. Hierbij gaat het voornamelijk om verplaatsingen. Om deze wensen met alle zorgvuldigheid te kunnen behandelen, wordt de verlengingsdeadline verschoven naar maandag 16 mei. Op 18 mei komen vervolgens de vrijgekomen plekken in de verkoop.

Samenvatting:
Deadline reserveren eigen plek VVV-thuis voor seizoenkaarthouders: van 29 april naar vrijdag 8 mei.
Deadline verlengen seizoenkaart: van maandag 2 mei naar maandag 16 mei.