Zoals u uiteraard weet, speelt Go Ahead Eagles komend seizoen weer in de Eredivisie na een heroïsch gevecht in de Jupiler Play-Offs. Dat gaan we doen in een volle Adelaarshorst, aangezien alle seizoenkaarten inmiddels zijn uitverkocht. Go Ahead Eagles is vanzelfsprekend erg blij dat zoveel supporters voor het komende seizoen een seizoenkaart hebben afgenomen.

Doordat wij al in een vroeg stadium zijn begonnen met de seizoenkaartverlenging, hebben wij de oorspronkelijke seizoenkaartprijzen aanvankelijk gebaseerd op de Jupiler League. De Eredivisieprijs van een seizoenkaart bedraagt echter € 20,- meer dan in de Jupiler League. Seizoenkaarthouders die nog € 20,- moeten bijbetalen, ontvangen in de komende weken een e-mail met daarin een betaallink, waarmee ze via een iDeal-betaling de nog benodigde € 20,- kunnen overmaken. Uiteraard kan de € 20,- ook worden voldaan bij de receptie (gebouw Larenstein).

Supporters die vanaf 23 mei een seizoenkaart hebben afgenomen, hebben waarschijnlijk al de juiste prijs betaald en zullen dus geen e-mail ontvangen. Go Ahead Eagles is voornemens om de SCC-passen in de week van 18 tot en met 24 juli te versturen.