Nieuws Algemeen

Betnation nieuwe hoofdsponsor Go Ahead Eagles 

Go Ahead Eagles heeft met ingang van het seizoen 2023/2024 een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Vorige week maandag (26 juni) werd door Betnation een handtekening gezet onder een sponsorovereenkomst van twee jaar. Betnation komt op de voorkant van het wedstrijdshirt te staan en neemt daarmee het stokje over van Jumper de Diersuper, die als Premium Partner aan Go Ahead Eagles verbonden zal blijven.

Go Ahead Eagles is verheugd om vandaag de samenwerking met Betnation aan te kondigen. Deze samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal voor beide organisaties en biedt kansen voor een vruchtbare samenwerking op verschillende gebieden.

Pleun’s Regenboogijsje

“In ons streven om een structurele speler in de Eredivisie te worden, is het essentieel om door te groeien naar een begroting die bij deze ambitie past”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Op die manier kunnen onze organisatie, onze eerste selectie én onze Voetbalacademie kwalitatieve stappen blijven maken. Wat dat betreft brengt het hoofdsponsorschap van Betnation voor ons als club echt een substantiële meerwaarde met zich mee. En al helemaal omdat Betnation op het shirt de plaats in zal nemen van Jumper de Diersuper, die vanaf het seizoen 2023/2024 onder dezelfde businessvoorwaarden aanblijft als Premium Partner.” 

Met betrekking tot de shirts die binnenkort in de webshop (en later ook in de Fanstore) te koop zullen zijn, zal de naam van Betnation alleen op de seniormaten terug te vinden zijn. “Op de juniormaten is gezamenlijk besloten om Pleun’s Regenboogijsje te plaatsen om aandacht te vragen voor de Ziekte van Batten, geeft Van Dop aan.

Terug naar overzicht