Nieuws Algemeen

Bijzondere Eredivisie te gast in De Adelaarshorst

Hoe is het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles uit de transferzomer gekomen? En wie is de nieuwe assistent-trainer van de ploeg geworden? Vragen waar op 2 september antwoord op werd gegeven tijdens een heuse signeersessie in de persruimte van Go Ahead Eagles.

Op de eerste vrijdag van september ondertekenden twaalf spelers in de persruimte van Go Ahead Eagles hun ‘contract’ voor seizoen 2022/2023 in de Bijzondere Eredivisie. Onder hen de nieuwe aanstormende talenten Dion Nikkels, Julien Roelfzema, Stan Hamer, Jay Oldeboer, Wouter Karssenberg en Milan van der Beek. Maar het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles kan deze voetbaljaargang ook weer bouwen op de ervaring van de ‘oudgedienden’ Angelica Dekker, Amber Ziombra, Toine Eefting, Jorn Woestenenk, Mike Klaassen en Cammy van der Burg. Als klap op de vuurpijl werd Mick ten Have gepresenteerd als nieuwe assistent-trainer. Hij zal de hoofdtrainers Patrick Koerkamp en Bram Oplaat ondersteunen waar hij kan om van de spelers en speelsters een hecht en succesvol team te maken.

Full support op 25 september!

De eerste speelronde van de Bijzondere Eredivisie is op zondag 25 september in… De Adelaarshorst! Naast Go Ahead Eagles komen FC Emmen, NEC, ADO Den Haag en FC Groningen in actie aan de Vetkampstraat. De aftrap van de eerste wedstrijden is om 11:30 uur. De Adelaarshorst is van 10:30 tot 14:00 uur gratis toegankelijk voor publiek. Gedurende de toernooidag zijn er op het supportersplein verschillende activiteiten te doen. Zo is de Deventer Sportploeg aanwezig met een sportcarrousel. Ook het Supportershome is geopend.

De Bijzondere Eredivisie is een initiatief van Stichting Het Gehandicapte Kind en heeft als doel om nóg meer kinderen met een handicap te laten sporten. Graag tot zondag 25 september in De Adelaarshorst!

Wedstrijdprogramma

  • Go Ahead Eagles – FC Emmen (11:30 uur)
  • NEC – FC Groningen (11:30 uur)
  • Go Ahead Eagles – ADO Den Haag  (12:15 uur)
  • FC Emmen – NEC (12:15 uur)
  • Go Ahead Eagles – NEC (13:00 uur)
  • FC Groningen – ADO Den Haag (13:00 uur)
Terug naar overzicht