Nieuws Algemeen

Bijzondere Eredivisie-team met ongeslagen wedstrijdenreeks op weg naar Leeuwarden

Met een ongeslagen wedstrijdenreeks van negen Eredivisie-duels op rij begon voor de eerste selectie van Go Ahead Eagles twee weken geleden de winterstop. Op 7 januari 2023 wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Daarentegen rolt de bal nog wel in de Bijzondere Eredivisie, waar voor het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles morgen de laatste toernooidag van 2022 op het programma staat.

In het Cambuur Stadion in Leeuwarden – waar FC Groningen en SC Cambuur de tegenstanders zullen zijn – hoopt het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles een goed vervolg te geven aan de succesvolle toernooidag van twee weken geleden in Venlo. Na de rit in de officiële spelersbus van de club – wat zeker voor de nieuwe spelers een hele belevenis was – werd er in het Covebo Stadion gespeeld tegen VVV-Venlo, N.E.C. en Ajax. Geheel in lijn met de prestaties van de eerste selectie, bleef het Bijzondere Eredivisie-team van Go Ahead Eagles de hele dag ongeslagen. Om de parallel met het eerste team nog wat verder door te trekken, was ook in Venlo de laatste minuut van de wedstrijd érg belangrijk voor Go Ahead Eagles. Zo wist Wouter Karssenberg net voor het laatste fluitsignaal de 4-3 binnen te schieten in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. En na een spannende strijd tegen N.E.C. was het Mike Klaassen die op de valreep een 2-2 gelijkspel uit het vuur sleepte voor Go Ahead Eagles. Vervolgens werd Ajax in de laatste wedstrijd met 3-1 verslagen!

Bijzondere Eredivisie (1)

Uiteraard is het Bijzondere Eredivisieteam van Go Ahead Eagles er alles aan gelegen om morgen in het Cambuur Stadion een positief vervolg te geven aan de ongeslagen wedstrijdenreeks (het wedstrijdprogramma is te bekijken via deze link). In Leeuwarden zal wederom aangetreden worden in de officiële wedstrijdshirts van Go Ahead Eagles, die inmiddels door enkele leden van de Supportersvereniging van rugnummers zijn voorzien.

Terug naar overzicht