Nieuws Algemeen

Business Talk: AACC Accountants en Bedrijfsadviseurs

In Business Talk laten Business Partners van Go Ahead Eagles dit seizoen hun licht schijnen over de sportieve en zakelijke aspecten van hun partnership met de club. Vandaag: Richard van Leeuwen van AACC Accountants en Bedrijfsadviseurs.

Naam: Richard van Leeuwen

Bedrijf:
AACC Accountants en Bedrijfsadviseurs

Business Partner sinds:
juli 2021

Wie ben je en wat doe je?
Ik beschouw mezelf als een ondernemende adviseur met een accountants- en adviesachtergrond. Al sinds 1996 ben ik werkzaam voor AACC in Apeldoorn.

Visual Business Talk (aacc Accountants En Adviseurs)

Wat spreekt jou het meest aan om Business Partner te zijn?
Als voetballiefhebber uit Zutphen volg ik Go Ahead Eagles al vanaf mijn 8e. Het spreekt me dan ook aan om als Business Partner onderdeel te zijn van een historische club. Naast het sportieve aspect bezoek ik nu ook met zakelijke intenties wedstrijden in De Adelaarshorst, waaronder het uitbreiden van het netwerk van AACC.

Wat is je favoriete wedstrijd in De Adelaarshorst ooit?
Go Ahead Eagles – Ajax uit 1978. Het was mijn eerste wedstrijdbeleving in De Adelaarshorst, waarbij Ajax-supporters ‘gewoon’ de B-Side op kwamen lopen. Leuk detail is dat door Go Ahead Eagles in 1983 vanwege degradatiegevaar een beroep is gedaan op Jan Jongbloed en Dick Schneider. Schneider was op dat moment mijn trainer bij de A1-jeugd van SV Zutphen, de voorloper van het huidige FC Zutphen. Op de foto staat Dick helemaal rechts, zelf ben ik de derde persoon zittend vanaf links.

Wie is je meest favoriete speler ooit?
Michel Boerebach, een spelbepalende middenvelder met een goed schot.

Wat wil je samen met Go Ahead Eagles bereiken?
Het zou mooi zijn als Go Ahead Eagles zich ontwikkelt tot een stabiele Eredivisieclub. Met AACC willen we een mooi zakelijk netwerk opbouwen met tevreden klanten die wedstrijden in De Adelaarshorst kunnen bezoeken.

Terug naar overzicht