Nieuws Algemeen

Business Talk: Albert van de Scheur

In Business Talk laten Business Partners van Go Ahead Eagles dit seizoen hun licht schijnen over de sportieve en zakelijke aspecten van hun partnership met de club. Vandaag: Peter Schoenmaker van Albert van de Scheur.

Naam: Peter Schoenmaker
Bedrijf: Albert van de Scheur
Business Partner sinds: seizoen 2021/2022

Wie ben je en wat doe je?
Peter Schoenmaker, DGA van Albert van de Scheur. Wij zijn industrieel verhuizer en actief in de maakindustrie. We verplaatsen machines, productielijnen of verhuizen complete bedrijven door heel Europa en zelfs daarbuiten. Dit doen we al 89 jaar vanuit Apeldoorn. Zelf ben ik nu de vierde generatie en heb ik het enkele jaren geleden als schoonzoon overgenomen. Ook beschikken we over ruime opslagfaciliteiten voor machines van onze klanten.

Business Talk (albert Van De Scheur)

Wat spreekt je het meest aan om Business Partner te zijn?
Go Ahead Eagles is een prachtige club met historie, een enorm goede ambiance in het stadion en de Business Club is ook heel toegankelijk. Altijd goed bezocht, leuke bedrijven en een prettige sfeer. Onze klanten gaan erg graag mee en kijken altijd ontzettend positief terug op een middagje of avondje Adelaarshorst.

Wat is je favoriete wedstrijd ooit in De Adelaarshorst?
We zijn pas voor het tweede seizoen Business Partner, maar de wedstrijden tegen Ajax en PEC Zwolle van vorig seizoen waren toch echt uniek.

Wie is je meest favoriete speler ooit?
Andries Noppert heeft echt een geweldige sprong gemaakt. Echt knap hoe hij binnen een jaar via Go Ahead Eagles toch maar mooi de eerste doelman van Oranje is geworden.

Wat wil je samen met Go Ahead Eagles bereiken?
Als Go Ahead Eagles op deze weg doorgaat, dan schoppen we het een keer tot de bekerfinale. In dat geval kunnen we met 15.000 man naar De Kuip en dan hopelijk tegen Feyenoord de finale spelen.

Terug naar overzicht