Nieuws Algemeen

Business Talk: Las Service Hessel

In Business Talk laten Business Partners van Go Ahead Eagles dit seizoen hun licht schijnen over de sportieve en zakelijke aspecten van hun partnership met de club. Vandaag: Hessel Lodeweges van Las Service Hessel.

Naam: Hessel Lodeweges (links op de visual)
Bedrijf: Las Service Hessel
Business Partner sinds: 2019

Hessel, stel jezelf eens voor. Sinds jaar en dag ben ik al supporter van Go Ahead Eagles. Al vanaf zevenjarige leeftijd kom ik samen met mijn vader en broer bij de club. Op mijn 18e ben ik gaan werken als lasser. Zo’n vijf jaar geleden ben ik met Las Service Hessel voor mezelf begonnen.

Wat spreekt jou het meest aan om Business Partner te zijn?
De binding met de club, de binding met de stad, het samen één zijn met andere bedrijven en het onderling netwerken.

Pagina 17 Business Talk (las Service Hessel)

Wat is je favoriete wedstrijd in De Adelaarshorst ooit?
Dat zijn meerdere duels geweest. De wedstrijden tegen PEC Zwolle zijn altijd speciaal, net als de wedstrijd tegen Feyenoord in 2013 waarbij Marnix Kolder – met blauw oog – kort voor tijd de 2-2 binnenschoot uit een vrije trap. Natuurlijk is ook de 2-1 winst op Ajax van afgelopen seizoen een onvergetelijke wedstrijd.

Wie is je meest favoriete speler ooit?
Ook in dit geval kan ik niet één speler kiezen. Vooral spelers van de ‘oude garde’ behoren tot mijn favorieten, zoals Jan Michels, Paul Bosvelt en Dennis Hulshoff.

Wat wil je samen met Go Ahead Eagles bereiken?
Zakelijk hoop ik mezelf met Las Service Hessel te manifesteren. Door te netwerken in de Business Club van Go Ahead Eagles wil ik graag binding creëren met andere Business Partners en tot samenwerking komen. Sportief gezien hoop ik dat Go Ahead Eagles zich dit seizoen handhaaft en op de langere termijn een stabiele Eredivisieclub wordt.

Terug naar overzicht