Nieuws Algemeen

Business Talk: Profile Riesewijk

In Business Talk laten Business Partners van Go Ahead Eagles dit seizoen hun licht schijnen over de sportieve en zakelijke aspecten van hun partnership met de club. Vandaag: Marc Riesewijk van Profile Riesewijk.

Naam: Marc Riesewijk
Bedrijf: Profile Riesewijk
Business Partner sinds: 2016

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben 51 jaar, woonachtig in Deventer en eigenaar van Profile Riesewijk ‘De fietsspecialist’. In een ver verleden heb ik gevoetbald in het eerste elftal van SV Schalkhaar. Op 6-jarige leeftijd zat ik al bij wedstrijden van Go Ahead Eagles als toeschouwer op de IJsseltribune. Nog altijd ben ik een diehard fan en sinds dit jaar ben ik ook voetballend actief voor het businessteam van Go Ahead Eagles.

Pagina 17 Profile Riesewijk

Wat spreekt jou het meest aan om Business Partner te zijn?
Go Ahead Eagles is een gezellige, laagdrempelige club waar ik met heel veel trots leveranciers en andere zakenrelaties mee naar toe neem.

Wat is je favoriete wedstrijd in De Adelaarshorst ooit?
Ajax-thuis was vorig seizoen toch wel een heel fijne overwinning. De thuiszege op Fortuna Sittard smaakte echter ook erg goed.

Wie is je meest favoriete speler ooit?
Ton Witbaard is eigenlijk toch wel een beetje mijn cultheld. Hij kopte altijd met de ogen dicht, haha. Van de huidige selectie is Gerrit Nauber een speler die ik graag zie spelen.

Wat wil je samen met Go Ahead Eagles bereiken? 
Eerst een stabiele middenmoter worden en dan op termijn een keertje een uitschieter naar boven met Europees voetbal als resultaat. En vervolgens hopen op een mooie Engelse uitwedstrijd waar we met half Deventer naartoe gaan.

Terug naar overzicht