Nieuws Algemeen

Business Talk: Zorgbord

In Business Talk laten Business Partners van Go Ahead Eagles dit seizoen hun licht schijnen over de sportieve en zakelijke aspecten van hun partnership met de club. Vandaag: Ali Ammi en Samad Ammi van Zorgbord.

Naam: Ali Ammi en Samad Ammi
Bedrijf: Zorgbord

Wie zijn jullie en wat doet jullie onderneming precies?
Wij zijn de oprichters en eigenaren van Zorgbord. We zijn ooit als zorgverlener begonnen en hebben het idee opgepakt om zorgvraag en
-aanbod samen te brengen. Met onze kennis van het werkveld in de zorg hebben we een platform voor zorgprofessionals ontwikkeld, waarmee we in 2008 zijn gestart. Destijds was het concept van een platform in de zorg nog nieuw.

Pagina 17 Business Talk (zorgbord)

Wat spreekt jullie het meest aan om Business Partner te zijn bij Go Ahead Eagles?
Go Ahead Eagles biedt mooie mogelijkheden om mensen te ontmoeten die van sport en zaken houden. Met de fijne ambiance van de club levert het altijd leuke gesprekken op. Zo heeft het voor ons een aantal fijne relaties opgeleverd.

Wat is jullie favoriete wedstrijd ooit in De Adelaarshorst?
Lastige vraag, maar Go Ahead Eagles – Ajax was vorig seizoen natuurlijk een mooie partij, waarin iedereen werd verrast door een heerlijke stunt. Een beetje David tegen Goliath.

Wie is jullie meest favoriete speler ooit?
Zonder andere spelers tekort te doen: Paul Bosvelt. Wat het nog mooier maakt, is dat hij terug is gekomen bij Go Ahead Eagles om met zijn ervaring en kunde de club verder door te ontwikkelen.

Wat willen jullie samen met Go Ahead Eagles bereiken?
Het zou heel mooi zijn als Go Ahead Eagles er een keer in slaagt om de KNVB Beker te winnen.

Terug naar overzicht