Nieuws Algemeen

Click & collect: 50% korting op wedstrijdtenue in Fanstore

Wekenlang hield Go Ahead Eagles de deur van de Fanstore noodgedwongen dicht en ‘locked down’. Gelukkig mag de deur op 10 februari weer van het slot en voorzichtig op een kier worden gezet. Vanaf deze dag mogen supporters hun Eagles-artikel(en) namelijk elke woensdag op een vooraf vastgesteld tijdstip komen ophalen in de Fanstore nadat ze hun bestelling per e-mail aan Go Ahead Eagles hebben doorgegeven.

Voor het bezoeken van de Fanstore werkt Go Ahead Eagles vanaf woensdag 10 februari met het ‘click & collectsysteem’. Heb je een Eagles-artikel op het oog? Voor jezelf of als rood-geel (Valentijns)cadeau voor iemand anders? Door middel van het ‘click & collectsysteem’ kun je vooraf je Eagles-artikel(en) per e-mail bestellen en op woensdag op een vooraf vastgesteld tijdstip komen ophalen in de Fanstore.

Stuntprijs wedstrijdtenue: 50% korting

Om te vieren dat supporters op afspraak weer welkom zijn in de Fanstore, stunt Go Ahead Eagles met de prijs van het wedstrijdtenue, waarvoor een korting van maar liefst vijftig procent geldt. Dat is dus een heel tenue bestellen en maar een half tenue betalen! Uiteraard geldt de korting ook als je alleen los een wedstrijdshirt, wedstrijdbroekje of wedstrijdkousen wilt bestellen.

Hoe het bestellen en ophalen van artikelen volgens het ‘click & collectsysteem’ in de praktijk in zijn werk gaat? Stuur een mail naar fanstore@ga-eagles.nl met het Eagles-product dat je graag wilt bestellen (telefonisch bestellen is niet mogelijk). Go Ahead Eagles kijkt of het product op voorraad is, legt het voor je klaar en mailt je vervolgens het tijdstip waarop je je bestelling op woensdag kunt komen ophalen in de Fanstore. Let wel: de voorraad die in de Fanstore ligt, is niet dezelfde dan het assortiment waarover de webshop beschikt. Oftewel: OP = OP.

Uiteraard blijft het ook gewoon mogelijk om je Eagles-artikelen te bestellen in de webshop van Go Ahead Eagles, waarna deze bij je thuis worden bezorgd.

Terug naar overzicht