Go Ahead Eagles prijst zich gelukkig met een betrokken achterban. Veel fans zijn bereid met de club mee te denken en vaak ook mee te doen. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het indrukwekkende aantal vrijwilligers dat op en buiten wedstrijddagen actief is bij de club en/of Supportersvereniging.

Heb jij een idee, klacht of compliment voor Go Ahead Eagles? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Spelregels:
– Formuleer je idee of klacht zo zorgvuldig mogelijk. Hoe completer en zorgvuldiger je inzending, hoe makkelijker de club er eventueel mee aan de slag kan.
– Go Ahead Eagles streeft ernaar binnen zeven werkdagen te reageren op je idee of klacht.
– Op inzendingen die scheldwoorden of andersoortige kwetsende verwensingen bevatten, wordt niet gereageerd.
– Deze ideeën- of klachtenbus is niet bedoeld voor (open) sollicitaties, al dan niet van spelers of hun makelaar. Deze kunnen per mail worden gestuurd naar info@ga-eagles.nl. Dit geldt ook voor tips voor/over de trainer of spelers. Hierop wordt dan ook via deze ideeën- en klachten niet geantwoord.
– Deze ideeën- of klachtenbus is niet bedoeld voor acquisitie.
– Go Ahead Eagles zal de ideeën toetsen op de volgende criteria: haalbaarheid, mankracht, budget. Indien je zelf aan een van de criteria een bijdrage wilt leveren, vermeld dat dan svp in je inzending.
– Wellicht ten overvloede, maar gebruik de digitale ideeën- en klachtenbus svp alleen voor serieuze inzendingen.
– Op anonieme klachten wordt niet gereageerd. Go Ahead Eagles maakt de naam van de inzender nooit openbaar, tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor is gevraagd en gegeven.
– Vergeet niet je contactgegevens goed te controleren. Alleen met juiste contactgegevens kan Go Ahead Eagles terugkoppeling geven.

Bij voorbaat dank voor je inzending! Samen stuwen we Go Ahead Eagles op alle fronten omhoog.

Het formulier zelf heeft een storing. Stuur svp je klacht/idee naar info@ga-eagles.nl ovv ‘Klacht/idee voor afdeling (afdelingsnaam)’.

Ingestuurde ideeën die in de praktijk worden/zijn gebracht:
– Rugnummers van de selectie van Go Ahead Eagles en die van de tegenstander in Matchday!
– Het verlagen van het hek rondom het trainingsveld.
– Het repareren van de Go Ahead Eagles app op Android-toestellen (wordt aan gewerkt)