Nieuws Algemeen

De Juweeltjus organiseren ‘Rood-Gele Beestenboel’ (AFGELAST)

Wegens organisatorische en facilitaire omstandigheden kan de onderstaande dierenmiddag van aankomende zondag 𝗴𝗲𝗲𝗻 doorgang vinden. We gaan op zoek naar een nieuwe datum.

———————————————————————————————————————–

Je huisdier verwennen; dát doe je op dierendag. Maar omdat het altijd wel mag, doen wij het zondag 31 oktober nog even dunnetjes over. Want je huisdier meenemen naar je club, wie wil dat nou niet?

Je mag dus je huisdier die dag voor één keer meenemen naar het stadion. Er is een mooie kans om dit speciale moment vast te leggen, dit wordt gedaan door één van onze Juweeltjus op een unieke plek in het stadion. Voor een vrijwillige bijdrage krijg je van de Juweeltjus de mooiste foto opgestuurd of langsgebracht. Wel dien je je van tevoren op te geven via juweeltjus1902@hotmail.com, want voor het foto’s maken is maar beperkt plek!

In samenwerking met Jumper, Hondgenoot en diverse anderen belooft het een leuke dag te worden. Jumper is erbij rond verschillende activiteiten waar je met je huisdier aan kunt deelnemen en je kunt kennismaken met de producten die ze verkopen. Hondgenoot laat zien hoe een hond je kan helpen met bepaalde angsten, en dus veel meer is dan een huisdier alleen. Tevens zijn er nog meer kraampjes en activiteiten te zien: de Voorstadfabriek staat er met rood-gele artikelen voor je huisdier, de Dierenambulance is er om uitleggen hoe belangrijk het werk is wat zij vrijwillig doen en Zone.college is er met leerlingen om je huisdier te checken.

99292624 2674655512855313 5699598004688781312 N

Ook zijn er verschillende shows te zien rond het stadion, maar daar is het handig om je huisdier niet naar mee te nemen. De valkenier van Harly geeft een demonstratie en aan het eind van de middag geeft een pakwerker een demonstratie met de honden die hij traint voor de politie.

Genoeg dingen te doen en te zien en zoals je merkt, ben je ook zonder huisdier welkom. Wel dient iedereen die de middag bezoekt een geldige QR-code op de Coronacheck-app te tonen. De middag begint om 12:00 en is om 15:00 afgelopen. Tot dan!

Netherlands: Go Ahead Eagles Vs Heracles Almelo
Terug naar overzicht