Go Ahead Eagles-speler Lars Lambooij (26) ambieert het trainersvak en loopt dit seizoen stage bij de B1 van Kick Maatman. We kijken een weekje mee over de schouder van de middenvelder en bellen hem elke dag op een willekeurigtijdstip.

Vrijdag, 16.04 uur: “Vanmiddag een rustige middag. Even met mijn vriendin naar het ziekenhuis geweest. Niks ernstigs hoor, en ze is ook niet zwanger, haha. De training van vanochtend ging goed. Uiteraard hoop ik op speeltijd morgenavond. Volgens mij doen wij het altijd wel aardig tegen Vitesse. Vorig seizoen verloren we thuis, maar speelden we uit gelijk. Net als dit seizoen. Hoog tijd een keer van ze te winnen. We zullen er kort op moeten zitten, want voetballen kunnen ze. Maar ik geef ons een goede kans om punten te pakken. Hoewel, Eloy Room, de keeper van Vitesse, is in vorm. Een aardige gozer, Eloy, vorig jaar speelde hij voor de winterstop bij Go Ahead Eagles. Ik ben blij dat-ie het zo goed doet, maar ik hoop dat hij tegen ons niet té goed is. Of ik nog andere plannen hebvandaag? Ja, vanavond naar een feestje van Kick Maatman, trainer van de beloften. Hij is tien jaar getrouwd. Hij viert het bij een amateurclub. De Gazelle? Ja, ik geloof het wel. Ik blijft niet te lang hoor, want voor een wedstrijddag ga ik op tijd naar bed.”