Nieuws Algemeen

Dineren met je Valentijn in De Adelaarshorst?

Helaas moeten spelers en staf het in De Adelaarshorst alweer enige maanden stellen zonder de steun van onze supporters. Op hun beurt kunnen onze supporters hun clubliefde – op ruime afstand van het stadion – niet ten volle tot uiting laten komen. Om in moeilijke tijden toch iets terug te kunnen doen, willen we op 14 februari – Valentijnsdag, de dag van de (club)liefde – zes supporters trakteren op een diner voor twee in De Adelaarshorst met hun Valentijn.

Stuur ons uiterlijk maandag 7 februari de leukste foto van jou en de persoon die voor jou zo speciaal is, inclusief een korte motivatie waarom hij/zij het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Op dinsdag 8 februari worden er zes winnaars gekozen. Iedereen die zich aanmeldt voor de Valentijnsactie, zal sowieso iets leuks aangeboden worden!

De Valentijnsactie van Go Ahead Eagles is tot stand gekomen in samenwerking met Sligro. Wil jij kans maken op een diner voor twee op maandag 14 februari? Doe dan mee aan de Valentijnsactie door onderstaand aanmeldformulier (voor gebruikers van de Eagles App te vinden via deze link) in te vullen!

  Ja, ik doe mee aan de Valentijnsactie!

  Naam*

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Upload je foto (png of jpg; max. 1 Mb)*

  Motivatie*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring*

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Terug naar overzicht