Ruim voordat op een Matchday het eerste fluitsignaal klinkt, bruist het rond De Adelaarshorst al van de energie. Supporters komen samen, drinken en eten wat, maken een praatje en kijken vooruit naar de wedstrijd die komen gaat. Voorafgaand aan de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Den Bosch zal dit vanavond niet anders zijn.

In aanloop naar Go Ahead Eagles – FC Den Bosch willen we onze supporters graag attenderen op het volgende:

  • Sinds dit seizoen is de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding gestart met een Doelpuntenactie. Supporters van de club kunnen de vier jeugdteams sponsoren op basis van elk gescoord competitiedoelpunt. Vanavond is Eric Whittie (hoofd Voetbalopleiding) samen met enkele jeugdspelers aanwezig op het supportersplein om aandacht te vragen voor deze actie, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.
  • De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles houdt van 18:15 – 19:45 uur het jaarlijkse Oktoberfest op het supportersplein. Ook na afloop van Go Ahead Eagles – FC Den Bosch gaat het Oktoberfest vrolijk verder (einde muziek om 23:00 uur).
  • Medewerkers van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) zijn vanavond aanwezig om te collecteren. De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar kinderkanker met als doel om de genezingskans te vergroten. Geef daarom gul!
  • Supporters die een bezoek brengen aan Go Ahead Eagles – FC Den Bosch kunnen in de Fanstore profiteren van een herfstaanbieding én een Matchday-aanbieding. Bij de herfstaanbieding ontvangen supporters 25% korting bij de aanschaf van een trainingsjack of voetbaltas. De Matchday-aanbieding betreft: Eagles-vlaggen voor slechts € 7,50 per stuk.

Graag tot vanavond!