Nieuws Algemeen

Doelpuntenactie Voetbalacademie: Scoor met ons mee!

Op zaterdag 14 januari beginnen de zes jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie aan de voorjaarscompetitie van seizoen 2022/2023. Vind jij ook dat de rood-gele jeugd de toekomst heeft? Doe dan mee aan de doelpuntenactie van de Voetbalacademie!


(Video: Dennis Hendriks)

Wat houdt de doelpuntenactie in?

Door deelname aan de doelpuntenactie van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie steun je onze jeugdspelers. Dankzij jouw donatie kan de Voetbalacademie zich blijven ontwikkelen en werken aan de ambitie om de beste voetbalopleiding van Oost-Nederland te worden. Met als doel om spelers op te leiden voor ‘tussen de lichtmasten’ van De Adelaarshorst.

Je kunt per gescoord competitiedoelpunt in de voorjaarscompetitie – die loopt van zaterdag 14 januari 2023 tot en met 27 mei 2023 – een vast bedrag doneren. Dit bedrag kun je zelf kiezen. Aan het einde van het seizoen worden álle competitiedoelpunten van álle jeugdteams bij elkaar opgeteld. Het totaal aantal doelpunten wordt vermenigvuldigd met het door jou gekozen bedrag, waarna het totaalbedrag na afloop van de voorjaarscompetitie van je rekening wordt afgeschreven. Van de totale opbrengst worden onder meer trainingsmateriaal en een professionele video-analyse bekostigd.

Voorbeeld: de zes jeugdteams van Go Ahead Eagles – O13, O14, O15, O16, O18 en O21 – scoren tijdens de voorjaarscompetitie samen in totaal 176 competitiedoelpunten en je hebt gekozen voor een donatiebedrag van € 0,50 per doelpunt. In dat geval is het totale bedrag dat je aan het einde van seizoen 2022/2023 doneert aan de Go Ahead Eagles Voetbalacademie: 176 x € 0,50 = € 88,-.

Namens alle jeugdspelers van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie: alvast bedankt voor je deelname aan de doelpuntenactie!

  Doelpuntenactie Voetbalacademie

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bankrekeningnummer*

  Per gescoord doelpunt doneer ik... (selecteer een bedrag)

  Ik doneer eenmalig (selecteer een bedrag)...

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

  Velden met een * zijn verplichte velden

  Door op ‘Versturen’ te klikken, geef je toestemming aan Go Ahead Eagles om na afloop van de voorjaarscompetitie eenmalig het totale geldbedrag van je bankrekening af te schrijven.

  Belangrijk om te weten:

  • Het betreft een eenmalige automatische incasso.
  • Je deelname aan de doelpuntenactie geldt alleen voor de voorjaarscompetitie van seizoen 2022/2023.
  • De door jou ingevulde gegevens worden alleen voor de doelpuntenactie gebruikt en niet voor andere doeleinden.
  Terug naar overzicht