Onlangs beleefde Jesse een onvergetelijke dag die mede mogelijk werd gemaakt door Make-A-Wish. Op deze zogenoemde wensdag ging Jesse niet alleen parachutespringen en lasergamen, maar was hij ook aanwezig bij Go Ahead Eagles om onder meer mee te trainen met de eerste selectie. Een verslag.

De wensdag begint met een bezoek aan Jesse’s favoriete voetbalclub: Go Ahead Eagles. Vol trots poseert hij met vrienden en familie voor een limousine. Daarachter? De Adelaarshorst. Niet veel later staat Jesse oog in oog met zijn helden. Deze dag staat echter niet in het teken van de spelers van Go Ahead Eagles, maar in het teken van Jesse. Hij kaart een potje met de spelers, krijgt een rondleiding door De Adelaarshorst en mag zelfs in de kleedkamer en op het veld komen. Maar het meest bijzondere moment moet dan nog komen, want niet veel later staat Jesse samen met zijn lievelingsspeler Julius Bliek op het veld. Sterker nog, Jesse mag meetrainen met het eerste team. Een droom die uitkomt!

Foto’s mogen natuurlijk niet ontbreken op zo’n bijzondere dag, dus poseert Jesse samen met de Eagles-spelers op het trainingsveld. Er wordt ook nog een foto geschoten in de kleedkamer van Go Ahead Eagles, waar Jesse plaats mag nemen naast Sam Beukema en Adrian Edqvist.

Tekst gaat verder onder foto.

 
De dag is dan nog lang niet voorbij. Het uitstapje naar Go Ahead Eagles wel. Gezeten in een prachtige limousine draait Jesse de Vetkampstraat op. De volgende stop is vliegveld Teuge, waar Jesse nóg een unieke ervaring te wachten staat. Parachutespringen! Hij bestuurt, samen met een instructeur, de parachute elegant met bochten en hangt het langste in de lucht. Boven de wolken, in de wolken en onder de wolken; Jesse geniet. Vandaag wisselt Jesse van voertuig naar voertuig, want na een limo en een vliegtuig is het nu tijd voor Jesse om te gaan karten en lasergamen. Ook dat is één groot succes. De dag wordt vervolgens afgesloten met een heerlijke etentje. Een onvergetelijke wensdag.

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Meer informatie over Make-A-Wish vind je op deze link.