Met z’n allen strijden we momenteel voor handhaving. Zij aan zij, vechten voor dat ene doel: ook volgend seizoen uitkomen in de Eredivisie.

Jij en je mede-fans toonden de afgelopen jaren hun onvoorwaardelijke trouw. Na de degradatie in 2015 werd een seizoenkaartrecord gebroken en afgelopen zomer waren de beschikbare seizoenkaarten nog voor de promotie al bijna uitverkocht.

De supporters van Go Ahead Eagles staan no matter what achter hun club. Daarom hebben we voor de échte fans een wereldwijd uniek cadeau: als jij als seizoenkaarthouder je seizoenkaart verlengt vóór de een-na-laatste wedstrijd (7 mei, Ajax-Go Ahead Eagles) krijg je een schitterende sjaal waarin je eigen achternaam is geweven. Zie het als een fysiek bewijs: “Ik ben Eagles till I die, ik verlengde mijn seizoenkaart no matter what”.

De Eagles till I die-sjaal is uniek. Hij is niet te koop en niet bij te bestellen. Je krijgt ‘m echt alleen als je verlengt vóór 7 mei, 12:00 uur. Bovendien betaal je vijf euro minder voor je seizoenkaart dan na 7 mei, 12:00 uur. Maar bovenal: je bent aantoonbaar Eagles till I die.

I know I am
I’m sure I am

I’m Eagles till I die

Klik hier om naar de actiepagina te gaan!