Nieuws Algemeen

Eindstand seizoenkaartmeter: uitverkochte Adelaarshorst!

Een uitverkochte Adelaarshorst. Het was in het huidige Eredivisieseizoen eerder regel dan uitzondering en dat zal ook in het aankomende Eredivisieseizoen niet anders zijn. Go Ahead Eagles is namelijk overweldigd door het enorme aantal seizoenkaarthouders dat heeft besloten om zijn/haar seizoenkaart in Our Home te verlengen. GE – WEL – DIG!

Het aantal seizoenkaarthouders dat heeft besloten om zijn/haar seizoenkaart NIET te verlengen, komt neer op circa honderd. De vrijgekomen plaatsen zullen voorafgaand aan de thuiswedstrijden als losse kaarten beschikbaar komen voor clubkaarthouders of seizoenkaarthouders die een extra wedstrijdticket willen aanschaffen.

Zoals al aangegeven bij de lancering van de seizoenverlengingscampagne, zal er – gezien het hoge percentage aan seizoenkaartverlengers – dit jaar GEEN verkoopperiode van nieuwe seizoenkaarten plaatsvinden. Sta je op de wachtlijst voor een seizoenkaart? Dan blijf je op de wachtlijst staan en kom je als eerste aan bod indien er voorafgaand aan het seizoen 2023/2024 WEL seizoenkaarten verkocht kunnen worden. Op dit moment is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst.

Heb je je seizoenkaart verlengd en een verplaatsingsverzoek ingediend? De hele maand mei zal door de afdeling Ticketing worden benut om alle verplaatsingsverzoeken in behandeling te nemen. In de loop van deze maand word je door de club op de hoogte gebracht of je verplaatsingsverzoek wel of niet gehonoreerd kan worden.

Terug naar overzicht