Vanavond is onze eigen Adelaarshorst het decor van de absolute kraker in de kwartfinales van het WEURO 2017: Engeland-Frankrijk. De nummers 5 en 3 van de FIFA Wereldranglijst kruisen om 20:45 uur de degens in Deventer om een plek in de halve finale tegen Nederland. Het is Les Bleus tegen The Three Lions, God Save The Queen tegen De Marseillaise.

Groepwinaar Engeland speelt niet alleen op papier thuis. Ook gevoelsmatig zullen ze zich ongetwijfeld thuis voelen in De Adelaarshorst. De wijk, het stadion, de sfeer. Het is ‘Football is coming home’ aan de Vetkampstraat.

Maar het is ook absoluut een ‘once in a lifetime opportunity’. Want laten we wel wezen: de kans dat een Engelse (of Franse) nationale hoofdmacht nog een keer een officiële (EK-)interland speelt in De Adelaarshorst is natuurlijk nihil. Pak deze unieke kans dus om het God Save The Queen door het stadion te horen schallen. Om getuige te zijn van een absolute EK-kraker. Om voetbal thuis te zien komen!

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, want je zult begrijpen dat ook uit Engeland en Frankrijk de animo groot is. Klik hier om nog snel je kaart(en) te bestellen voor deze kraker! Dat kan al vanaf €5 (jeugd) en €10 (volwassenen)! Kaart(en) kopen aan de stadionkassa is vandaag de hele dag mogelijk.

Tot slot kan je via hieronder alvast oefenen voor het meezingen. Want uiteraard gaan we deze draaien.

We still believe, we still believe
It’s coming home,
It’s coming home, it’s coming
Football’s coming home
It’s coming home,
It’s coming home, it’s coming
Football’s coming home