Laat de motor van de supportersbus maar lekker doordraaien! Want in navolging van de uitwedstrijd tegen Helmond Sport van gisteravond (1-2) staan er de komende week nóg twee uitduels in Enschede en Utrecht op het programma voor Go Ahead Eagles. De Supportersvereniging laat gedurende het hele seizoen een bus rijden naar alle uitwedstrijden van Go Ahead Eagles.

Als lid van de Supportersvereniging kun je al een buskaart aanschaffen voor slechts € 90,-. Daarvoor mag je negen uitwedstrijden uitzoeken om met de bus van de Supportersvereniging mee te reizen. Je betaalt dan alleen nog het toegangskaartje voor het uitvak. Wil je gebruik maken van deze actie? Mail dan naar busreis@sv-gae.nl. En, als extra voordeeltje, ontvangen leden van de Supportersvereniging ook nog eens € 5,- korting op een uitwedstrijd naar keuze op vertoon van de kortingscoupon in het Fan Voordeel-bulletin (let op: deze actie is nog geldig tot aan de winterstop).

Het lidmaatschap van de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles levert je echter nog veel meer aantrekkelijke voordelen op, zoals korting op exclusieve activiteiten als feestavonden, de nieuwjaarsreceptie en de barbeque ter afsluiting van het seizoen. Meer informatie over de Supportersvereniging vind je hier.


(Foto: Erik Pasman)