Eerste Selectie

Fit Go Ahead Eagles leeft toe naar bekerclash

Met nu al ruim 5200 verkochte kaarten, een speciale limited edition Cupfighters-sjaal en een live-uitzending van FOX en NOS Langs de Lijn, kan je zonder enig gevoel voor overdrijving zeggen dat het bekerduel Go Ahead Eagles-Willem II van dinsdagavond leeft.

In de derde ronde van de KNVB Beker kruisen beide ploegen om 20:45 uur de degens. De spelers en staf waarderen het ontzettend dat inmiddels duizenden fans hun steun hebben toegezegd door een kaartje te kopen voor deze bekerclash. Ze zijn vastberaden de onverslaanbare status in eigen huis dit seizoen vast te houden. Samen met jullie! Dat een kolkende Adelaarshorst voor grote bekerstunts kan zorgen, moge duidelijk zijn. Daar kan bijvoorbeeld Feyenoord over meepraten.

Fitte selectie
Aan de kant van Go Ahead Eagles keert Theo Zwarthoed tegen Willem IIterug van een schorsing. Hij moest daardoor het duel met Almere City FC aan zich voorbij laten gaan. Op het ‘strafbankje’ wordt Zwarthoed vervangen door Randy Wolters, die in de vorige ronde tegen HSC’21 twee keer geel (en dus rood) kreeg. Behalve Mohamed Hamdaoui (knie) kan Dennis Demmers beschikken over een fitte selectie.

De wedstrijd tegen Eredivisionist Willem II betekent een weerzien met drie oud-Eagles: Freek Heerkens (2010-2013), Erik Falkenburg (2013/2014) en Lesly de Sa (2014/2015) droegen allen in verschillende periodes het rood-geel van Go Ahead Eagles. Zij bezetten nu met de Tricolores de 16e plaats op de ranglijst. Voor Justin Mathieu is het andersom een speciale wedstrijd. Hij wordt dit seizoen door Go Ahead Eagles gehuurd van Willem II.

Langs de Lijn
Ondertussen wordt er volop vooruitgeblikt op de wedstrijd van morgenavond. Zo zond NOS Langs de Lijn maandagavond een item uit waarin onder meer Sander Duits en captain Bart Vriends aan het woord komen. De kaartverkoop loopt nog steeds: online (via deze link) en dinsdag overdag aan de receptie van gebouw Larenstein en ’s avonds aan de stadionkassa’s.

DEVENTER - Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam, Jupiler League, voetbal, seizoen 2015-2016, Stadion De Adelaarshorst, 02-10-2015, spelers van GA Eagles vieren de overwinning

Terug naar overzicht