Het eerste wat Els van Ameide opviel aan Go Ahead Eagles? “Dat het één grote familie is”, zegt de gastvrouw van Stegeman Laren, sinds het seizoen 2016/2017 de cateraar van de Business Lounges.

“Begin augustus 2016 kwamen we de inrichting brengen. Kinderen van de zomerschool, medewerkers van de JP van den Bent stichting en voetbalfans stonden ’s ochtends vroeg al klaar om alles voor ons naar boven te tillen. Ze hadden een oproep van de supportersvereniging gezien op Facebook. Wát een clubgevoel, helemaal geweldig.”

Voor, tijdens en na thuisduels toont het gastvrije cateringteam van Stegeman Laren dezelfde tomeloze inzet om de Business Partners van een hapje en een drankje te voorzien. “Dat begint met het serveren van het diner in The Pub en het buffet in de Rabo Lounge”, vervolgt Van Ameide. “En zodra iedereen op de tribune zit, brengen we alles in gereedheid voor de rust en de ‘derde helft’. Tussendoor kijken we regelmatig opzij om iets van de sfeer in het stadion mee te krijgen.”

Ook de rest van de week maakt Stegeman Laren genoeg vlieguren in de Adelaarshorst. “De Business Lounge van Go Ahead Eagles is zeven dagen per week beschikbaar voor bruiloften, partijen en vergaderingen”, geeft Van Ameide aan. “Een absolute aanrader, want het is een mooie, exclusieve locatie midden in Deventer met gratis parkeergelegenheid.”