De eerste selectie van Go Ahead Eagles traint niet meer collectief tot en met 6 april. Ook worden er geen oefenduels gespeeld. Het kabinet heeft vanmiddag bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal.

Het advies van de KNVB, ECV en CED is om hier gehoor aan te geven, alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. Een advies waar Go Ahead Eagles vanzelfsprekend naar handelt.

De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden. De spelers van Go Ahead Eagles krijgen vanuit de technische en medische staf een individueel trainingsprogramma voor de periode tussen nu en 6 april.

Ook de jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding trainen en spelen de komende weken niet. Lees hier meer daarover.

Onze zorg gaat nu eveneens uit naar de gezondheid van onze supporters. Op de website van het RIVM lees je hoe je kunt voorkomen het coronavirus onder de leden te krijgen.