Nieuws Algemeen

Gelijkspel of winst voldoende voor promotie Onder-16

Twee jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie nemen het morgen in een thuiswedstrijd op tegen een directe concurrent op de ranglijst. Waar Onder-13 tegen AFC O13 strijdt voor de vierde plaats in Divisie 2A, daar kan Onder-16 bij een gelijkspel of overwinning tegen Willem II O16 promotie naar Divisie 2 veiligstellen.

Om 10:00 uur gaat de bal rollen bij de wedstrijd Go Ahead Eagles O13 – AFC O13, die gespeeld wordt op het sportcomplex van SV Schalkhaar (sportpark De Horsterhoek). Beide ploegen spelen in een rechtstreeks duel voor plaats 4 in de competitie en daarmee voor aansluiting bij de bovenste ploegen in Divisie 2A. Het jongste jeugdelftal van de Voetbalacademie wist tijdens de laatste competitiewedstrijd – op 5 februari – nog overtuigend af te rekenen met de leeftijdsgenoten van FC Emmen (4-1). Go Ahead Eagles O16 krijgt om 13:30 uur Willem II O16 op bezoek op de sportvelden van vv Diepenveen (sportpark De Zunnebargh). Bij een gelijkspel of winst op de Tilburgers is het team van Uǧur Yildirim – in navolging van Onder-21 en Onder-15 – verzekerd van promotie naar Divisie 2.

Zowel in Schalkhaar als in Diepenveen zijn toeschouwers van harte welkom om Onder-13 en Onder-16 aan te moedigen. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie volg je de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Terug naar overzicht