Go Ahead Eagles en Brand Specials zijn met ingang van seizoen 2016/2017 een meerjarig partnership met elkaar aangegaan om verdere invulling te geven aan marketingactiviteiten en merchandise.

In de afgelopen jaren heeft Brand Specials al vaker voor Go Ahead Eagles mogen werken op het terrein van Brand Merchandising. Het vernieuwde partnership voelt voor beide partijen als een upgrade in hun samenwerking.

Go Ahead Eagles ontwikkelt in samenwerking met marketingbureau Brand Specials de merkactiviteiten en merchandise verder. “We zijn erg verheugd dat we met deze prachtige club verder kunnen bouwen aan diverse merkvraagstukken”, aldus Bas de Zeeuw (rechts op de foto), directeur van Brand Specials.

Voorzitter Edwin Lugt ziet grote voordelen in het partnership. “We zijn een prachtige club met veel ideeën en ambities. Een bureau als Brand Specials heeft voor ons de juiste expertise op gebied van marketingactiviteiten en het verder ontwikkelen van de merchandise.”

fanshop06
Drie weken geleden openden Chris David en Edwin Lugt de compleet vernieuwde Fanstore van Go Ahead Eagles. Brand Specials en Go Ahead Eagles sloegen de handen ineen voor de totstandkoming. (Foto: Erik Pasman)

De sportmarketeer van Brand Specials, Lars Pols (foto links), ziet ook mooie uitdagingen en kansen in het partnership. “Door middel van het meerjarige partnership kunnen wij samen met de club verder bouwen aan een sterk merk. We kunnen op deze manier een solide basis creëren voor de meest optimale merkbeleving voor fans, medewerkers, sponsoren en andere nauw betrokkenen van Go Ahead Eagles”.

Eén van de resultaten van de geüpgradede samenwerking is de compleet vernieuwde Fanstore van Go Ahead Eagles. Deze werd drie weken geleden geopend voor aanvang van de wedstrijd tegen Excelsior. In deze Fanstore kunnen de fans sindsdien terecht voor zaken als tickets, merchandise en vragen.

fanshop09