Prijzen winnen doen we samen! Op het veld, maar ook daarbuiten. Go Ahead Eagles is genomineerd voor de prestigieuze Website van het Jaar award 2016 in de categorie sport! Concurrenten zijn onder meer Ajax en SC Cambuur. Stem jij Go Ahead Eagles naar de overwinning? Ga naar www.ga-eagles.nl/stem! Met je stem maak je bovendien kans op schitterende prijzen, waaronder gesigneerde wedstrijdshirts en Go Ahead Eagles-ballen.

Tot en met 4 november kan iedereen stemmen. Supporters die Go Ahead Eagles naar deze prachtige prijs willen stemmen, kunnen dit doen op www.ga-eagles.nl/stem. Per e-mailadres mag er één stem worden uitgebracht.

Een overzicht van alle genomineerden (in 24 verschillende categorieën) is te vinden op www.websitevanhetjaar.nl. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. Op 1 december worden de winnaars bekendgemaakt.

social-media-afbeelding