Eerste Selectie

Go Ahead Eagles oefent tegen Lommel SK in Adelaarshorst

Go Ahead Eagles benut het aanstaande competitievrije interlandweekeinde voor het spelen van een oefenwedstrijd op donderdag 7 oktober. Lommel SK zal om 13:00 uur in De Adelaarshorst als sparringpartner fungeren.

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie voor het oefenduel met Lommel, dat momenteel in België op de vierde plaats staat in de Eerste Klasse B:

  • De wedstrijd Go Ahead Eagles – Lommel SK is voor iedereen vrij toegankelijk. Supporters hoeven dus geen ticket te bestellen / reserveren om het duel te kunnen bezoeken.
  • Alleen de hoofdtribune is geopend; de Brinkgreverweg-tribune, IJsseltribune en Leo Halle tribune blijven gesloten. Op de hoofdtribune staat het iedereen vrij om op een stoel naar keuze plaats te nemen.
  • Het Supportershome is geopend voor het bestellen van een drankje.
  • De Fanstore is gesloten.
  • Omdat de wedstrijd geldt als een evenement dat onder Testen voor Toegang valt, zijn een coronatoegangsbewijs én een geldig legitimatiebewijs verplicht voor alle toeschouwers van 13 jaar of ouder.

Coronatoegangsbewijs en Testen voor Toegang

  • Alle toeschouwers van 13 jaar of ouder dienen een coronatoegangsbewijs én een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen.
  • Alle toeschouwers van 12 jaar en jonger hebben geen coronatoegangsbewijs nodig, maar dienen zich wél te kunnen legitimeren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Dit wanneer er twijfel is of iemand ouder is dan 12 jaar of niet.
  • De geldigheid van een coronatest via Testen voor Toegang is 24 uur.
  • Toegang kan alleen verleend worden via een telefoon en de CoronaCheck-app of een geprinte versie via coronacheck.nl. Go Ahead Eagles kan helaas geen toegang verlenen indien de CoronaCheck-app mogelijkerwijs niet werkt doordat bijvoorbeeld herstelbewijzen of negatieve coronatesten niet ingeladen kunnen worden. LET OP: een papieren bevestiging van vaccinatie of een geel boekje is geen geldig toegangsbewijs, vanuit de reglementen waar Go Ahead Eagles zich aan te houden heeft.
  • Mocht je vragen hebben over je coronatoegangsbewijs, de CoronaCheck-app of andere aanverwante zaken, neem dan vooral contact op met Testen voor Toegang. Zij zijn de enige die deze vragen kunnen beantwoorden; Go Ahead Eagles is slechts ’the messenger’ om dit wedstrijdevenement te kunnen organiseren.

Belgium: Kmsk Deinze Vs Go Ahead Eagles
Ook op 7 augustus 2021 speelde Go Ahead Eagles een oefenwedstrijd tegen een Belgische tegenstander. Op bezoek bij KMSK Deinze won Go Ahead Eagles met 0-2 door doelpunten van Marc Cardona en Jacob Mulenga. (Foto: Erik Pasman)

Terug naar overzicht