Eerste Selectie

Go Ahead Eagles treft morgen team van Nordin Wooter Academy

Niet Team VVCS, maar een team van de Nordin Wooter Academy is morgen (zaterdag 9 juli) de tegenstander van Go Ahead Eagles op het veld van SV Terwolde. De aanvangstijd van de wedstrijd blijft ongewijzigd: 15:00 uur op het veld van SV Terwolde.

Op de spelerslijst van de Wooter Academy staan onder andere namen als Evander Sno, Lorenzo Davids, Milano Koenders, Rodney Ubbergen en Mitchell Burgzorg. Voor deze wedstrijd zijn de toegangsprijzen aangepast (€ 5,- voor volwassenen; € 2,- voor kinderen tot en met 12 jaar). Na het duel van morgen speelt Go Ahead Eagles nog oefenwedstrijden tegen Sportclub Teuge, Excelsior, het Sallands streekteam en Schalke 04 U23 (kijk hier voor de data en aanvangstijden).

Op vrijdag 29 juli sluit Go Ahead Eagles de voorbereidingsperiode af met een duel tegen Al-Jazira Club, het team dat getraind wordt door Henk ten Cate. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Adelaarshorst. In eerste instantie zullen alleen de plaatsen op de hoofdtribune en de Leo Halle tribune in de verkoop gaan. Afhankelijk van de animo voor deze wedstrijd gaan ook de plaatsen op de overige tribunes in de verkoop. Kaarten voor dit duel, dat om 19:00 uur begint, zijn online te bestellen of te koop bij de receptie van Go Ahead Eagles (€ 5,- voor SCC-houders; € 3,50 voor leden van de Go Kidsclub / Kowet4You en € 7,50 voor overige toeschouwers).

 

Terug naar overzicht