Go Ahead Eagles Onder-14 heeft vandaag een uitstekende prestatie neergezet door zich te plaatsen voor de halve finale van het internationale U14 Golden Talent Tournament in Twello. In de jacht op een finaleplaats staat morgen voor het team van Jan Kromkamp titelverdediger Anderlecht op het programma. 

Go Ahead Eagles Onder-14 begon het Golden Talent Tournament op vrijdagavond met een 1-2 nederlaag tegen het Japanse Kawasaki Frontale. Vanochtend (zaterdag) leken de kansen op eremetaal verkeken voor de Eagles-talenten nadat Benfica zich met 1-3 de sterkste had getoond. Go Ahead Eagles Onder-14 knokte zich echter ’s middags via een 1-0 zege op AZ en een klinkende 6-0 overwinning op Lazio Roma alsnog naar een tweede plaats in poule B, waardoor het morgen (zondag) in de halve finale om 10:50 uur aantreedt tegen titelverdediger Anderlecht.

Uiteraard kan het team van trainer Jan Kromkamp de steun van het publiek goed gebruiken! Kaarten voor de finaledag van het Golden Talent Tournament zijn voor slechts € 5,- verkrijgbaar bij de entree van sportpark Zuiderlaan in Twello. Leden van de supportersvereniging van Go Ahead Eagles hebben vrij entree op vertoon van hun ledenkaart.

Meer informatie op http://www.goldentalenttournament.com/.