Go Ahead Eagles vecht zich naar punt in IJsselderby: 1-1

Go Ahead Eagles heeft een punt overgehouden aan de eerste IJsselderby van dit seizoen. De uitwedstrijd bij PEC Zwolle eindigde in een 1-1 gelijkspel. Go Ahead Eagles kreeg in het begin van de tweede helft een rode kaart en kwam niet veel later op achterstand. Oliver Edvardsen zorgde er echter door een doelpunt in de 70e minuut voor dat Go Ahead Eagles een punt overhield aan het duel.

In het Matchcenter zijn alle wedstrijdontwikkelingen van PEC Zwolle – Go Ahead Eagles terug te lezen.

Wedstrijdkarakteristieken

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles 1-1 (0-0)
52’ Eliano Reijnders 1-0
70’ Oliver Edvardsen 1-1

Scheidsrechter: Rob Dieperink
Rode kaart: 48’ Jamal Amofa (2x geel)
Gele kaart: Ferdy Druijf (PEC Zwolle), Willum Willumsson, Bas Kuipers (beiden Go Ahead Eagles)

PEC Zwolle: Jasper Schendelaar; Bram van Polen (76’ Tolis Vellios), Sam Kersten, Thomas Lam, Anselmo García Mac Nulty; Zico Buurmeester, Davy van den Berg; Younes Namli (84’ Ody Velanas), Lennart Thy, Eliano Reijnders (76’ Nico Serrano); Ferdy Druijf.

Go Ahead Eagles: Jeffrey de Lange; Mats Deijl, Jamal Amofa, Joris Kramer, Bas Kuipers; Evert Linthorst (90’ Enric Llansana), Philippe Rommens; Jakob Breum (56’ Sylla Sow), Willum Willumsson, Oliver Edvardsen; Victor Edvardsen (50’ Gerrit Nauber).

Fotografie: Erik Pasman