Dagelijks kost het de jeugdige talenten van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding bloed, zweet en tranen om hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen. Hun doel? Ooit schitteren in De Adelaarshorst als speler van het eerste elftal van Go Ahead Eagles.

Uiteraard geldt: hoe meer middelen de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding tot haar beschikking heeft, hoe beter de jeugdspelers zich kunnen ontwikkelen op hun weg richting een mogelijk profbestaan. In dat opzicht was er onlangs goed nieuws voor de Voetbalopleiding, die mede door (deelnemers aan) de VriendenLoterij wordt ondersteund. In 2018 kwam namelijk via de VriendenLoterij een bedrag van maar liefst € 64.253,- binnen voor de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding!

Tekst gaat verder onder de foto.


 
Go Ahead Eagles wil alle Eagles-supporters hartelijk bedanken die in 2018 een of meerdere loten van de VriendenLoterij hebben aangeschaft en daarmee automatisch hebben geïnvesteerd in de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding. Speel je nog niet mee met de VriendenLoterij? Schaf dan hier een lot aan en steun de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding. Daarnaast maken deelnemers aan de VriendenLoterij natuurlijk zelf ook kans op prachtige prijzen!

Geen reacties meer mogelijk.