Sinds eind vorige week is het weer zweven, draaien en zwieren in de binnenstad van Deventer, waar jong en oud genieten van de zomerkermis. Heb jij plannen om morgen (woensdag 5 juni) naar de kermis te gaan? En ben je lid van de Kidsclub van Go Ahead Eagles? Kom dan langs bij de Fanmobiel (naast het stadhuis) voor een gratis zakje met kermismuntjes!

Uiteraard is ook Kootje morgen van de partij. Ga jij naar de kermis met een vriendje of vriendinnetje dat nog geen lid is van de Kidsclub? Ook kinderen die zich morgen bij de Fanmobiel aanmelden als nieuw Kidsclub-lid ontvangen een gratis zakje met kermismuntjes! Uiteraard hebben we morgen ook mooie aanbiedingen in de Fanmobiel.

De Kidsclub van Go Ahead Eagles heeft bovendien voor nieuwe leden nóg een verrassing:
– Kinderen van 0-4 jaar krijgen een Kootje-knuffel
– Kinderen van 5-11 jaar worden uitgenodigd om komend seizoen mee te lopen als Players Escort tijdens een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles (inclusief twee vrijkaarten voor dit duel!)
– Kinderen van 12 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om komend seizoen op het veld te vlaggen tijdens een thuisduel van Go Ahead Eagles (inclusief twee vrijkaarten voor deze wedstrijd!)

Wie weet tot morgen!