Nieuws Algemeen

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen plakt er drie seizoenen aan vast

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen is al jarenlang verbonden aan Go Ahead Eagles. Namens Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen zijn de eigenaren Henri Bril en Sander Jongsma bekende gezichten in de Business Lounge van Go Ahead Eagles. Zij spreken hun vertrouwen in de club uit en verlengen daarom de sponsorovereenkomst met drie seizoenen.

‘’Het is bijna vanzelfsprekend dat wij ons contract verlengen. Uiteraard zijn wij blij dat Go Ahead Eagles nu in de Eredivisie speelt, maar ook in de Keuken Kampioen Divisie waren wij trouwe sponsoren/supporters”, aldus Henri en Sander (eigenaren Hanzesteden).

Naast hun zakelijke activiteiten zijn Henri en Sander ook actief als leiders van het Business Team. Ieder seizoen worden er wedstrijden gespeeld door het Business Team tegen collega-sponsoren van andere Eredivisieclubs. Deze wedstrijden vinden plaats voorafgaand aan een wedstrijd van het eerste elftal van Go Ahead Eagles. Met veel plezier en genoegen organiseren beide heren deze wedstrijddagen, voorzien van een wedstrijdbezoek, lunch/diner en een sportieve uitdaging.

Heeft u interesse om uw bedrijfsverzekeringen een keer onder de loep te laten nemen door Henri of Sander? Kom dan met ze in contact tijdens een van de thuiswedstrijden in De Adelaarshorst of tijdens een van de Business Events van Go Ahead Eagles. Kijk voor de contactgegevens op de website: www.hanzebv.nl.

Terug naar overzicht