Nieuws Algemeen

Het Magische Stadion in de race om maatschappelijke prijs

Het boek van Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers en zijn moeder Isa Maron is genomineerd voor de Voetbal Geeft Prijs 2023/’24. Met de ‘Voetbal Geeft Prijs 2023/’24’ worden Eredivisieclubs gestimuleerd om nieuwe, impactvolle maatschappelijke projecten te realiseren. Uit alle inzendingen worden door zowel een jury als het publiek gezamenlijk de beste drie projectplannen gekozen, die beloond worden met een projectfinanciering van 50.000 euro, 30.000 euro of 20.000 euro van de VriendenLoterij.

Bekendmaking winnaars

Het publiek kan tot en met 3 mei stemmen op zijn of haar favoriete maatschappelijk project via www.eredivisie.nl/voetbalgeeftprijs. De top-3 is daarna nog in de race voor de hoofdprijs. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de Eredivisie Awards.

Over Voetbal Geeft

De Voetbal Geeft Prijs is een initiatief van de VriendenLoterij, in samenwerking met de Eredivisie CV en ESPN. Met deze competitie krijgen alle clubs de kans om een vernieuwend maatschappelijk project te realiseren en zo bij te dragen aan een gezonde en sterke samenleving.

Fotografie: Rick Janssen

Terug naar overzicht