Uitshirt2

Het was vandaag een grauwe dag, een perfecte dag voor de spelers van Playing for Success om een wedstrijd op overdekt terrein te spelen: het leercentrum. De spelers hadden vandaag de eer om als allereerste ontwerpen te maken voor het nieuwe uitshirt van Go Ahead Eagles.

Uitshirt2

 

De wedstrijd begon, zoals het hoort, met een fanatieke warming-up. De warming-up werd geleid door assistent-trainer Ismaël. Op het supportersplein werd een ware estafette afgelegd. Een estafette draait om teamwork en deze spelers hebben al meerdere malen bewezen dat daar hun talent zit. De estafette bestond vooral uit sprintwerk maar ook slalommend met de bal tussen de pylonen door zat er in. De spelers hadden zichtbaar plezier en dat is toch het belangrijkste bij het spelen van een wedstrijd. Dat geldt voor zowel de spelers van Playing for Success als voor de spelers van Go Ahead Eagles. Onder leiding van hoofdtrainer Lorenz ging de selectie weer naar binnen waar zij zich op maakten voor de eerste helft. Er rolde geweldige ontwerpen uit de creatieve handen van de spelers, de één was nog mooier dan de ander.

uitshirt1

Nadat de ontwerpen op papier waren gezet, was het tijd voor een gezonde sportlunch. Alle energievoorraden waren weer bijgevuld en kon er nog even lekker uitgeraasd worden op het supportersplein. Speler Delano was de gelukkige, hij mocht het spel kiezen wat er gespeeld ging worden. Eenmaal klaar voor de tweede helft werden de blanco T-shirts omgetoverd tot volwaardige Go Ahead Eagles uitshirts. De resultaten waren om apetrots op te zijn. Wederom drie punten voor dit succesteam!

Namens Playing for Success wensen wij iedereen fijne feestdagen, een goede jaarwisseling en tot in 2015!