Flyer Meisjes 7 juni 105x148goede maat

 

Onlangs heeft FC RDC het honderdste spelende vrouwelijke lid kunnen bijschrijven in de ledenadministratie. Met vierjarige meisjes bij de mini’s tot aan dames van boven de 40 zijn meisjes en dames in alle leeftijden goed vertegenwoordigd bij de club op Sportpark Borgele.

 

Flyer Meisjes 7 juni 105x148goede maat

 

FC RDC bewijst hiermee dé vereniging voor meisjes- en damesvoetbal in Deventer te zijn. Op 7 juni wordt daarom een meisjes- en damesdag georganiseerd, waarbij op het hoofdveld een groot voetbalcircuit wordt opgebouwd. Van 12 tot 14u is het circuit op het kunstgrasveld gereserveerd voor meisjes in de basisschoolleeftijd, vanaf 15u zijn meiden en dames van 12 jaar en ouder aan de beurt. Tussen 14 en 15u wordt het honderdste vrouwelijke lid in het zonnetje gezet, en maakt FC RDC een enorme teamfoto van alle speelsters.

De meisjes- en damesdag is gratis toegankelijk, opgeven is niet nodig. Voor elke deelneemster is een leuke goodiebag, die is samengesteld in samenwerking met Sportbedrijf Deventer, Sportimpuls Meidenvoetbal Deventer en de sponsoren. Meer informatie vind je op www.fcrdc.nl