De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding heeft de trainersstaf voor het seizoen 2021/2022 grotendeels rond. De huidige jeugdtrainers Martijn Jongbloed, Jip Ellenbroek, Tristan Berghuis en Uǧur Yildirim blijven ook komend seizoen aan de Voetbalopleiding verbonden. Enige nieuwkomer is Mustafa Aygun, die de vacante positie invult die was ontstaan door het aanstaande vertrek van O18-trainer Dennis van Beukering (aan het einde van het lopende seizoen).

“We zijn zeer tevreden over het werk dat onze jeugdtrainers verrichten”, zegt Eric Whittie, Hoofd Opleiding Jeugd. “Het zijn stuk voor stuk trainers die niet alleen onze jeugdspelers individueel beter maken, maar ook zichzelf als trainer blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat we in zo’n vroeg stadium al weten wie er volgend seizoen voor de groep staan bij onze jeugdselecties, is een prettig gegeven. Het zorgt voor rust, duidelijkheid en continuïteit binnen de organisatie.”

Tekst gaat verder onder foto.


 
De 33-jarige Mustafa Aygun wordt volgend seizoen trainer van Go Ahead Eagles Onder-14. Sinds 2007 was hij assistent- en hoofdtrainer van verschillende jeugdteams van AGOVV en Koninklijke UD. Nadat hij van 2015 tot 2017 twee jaar hoofdtrainer was van het tweede elftal van Activia, werd hij in de zomer van 2017 eindverantwoordelijke van het eerste elftal van SDOL. Inmiddels is hij als hoofdtrainer bezig aan zijn vierde seizoen bij de club uit Luttenberg, waarmee hij in 2019 promoveerde van de 5e naar de 4e klasse.

Hoofdtrainers Go Ahead Eagles Voetbalopleiding (seizoen 2021/2022)

  • Onder-13: Martijn Jongbloed
  • Onder-14: Mustafa Aygun
  • Onder-15: Jip Ellenbroek
  • Onder-16: Uǧur Yildirim
  • Onder-18: Tristan Berghuis