Nieuws Algemeen

‘In Deventer zingen we zo!’: Uniek boek over unieke voetbaljaargang

‘In Deventer zingen we zo!’ is een uniek boek over een unieke voetbaljaargang van Go Ahead Eagles. Het brengt de hoogte- en dieptepunten van Eredivisieseizoen 2022/2023 tot leven; het stroeve begin van de competitie, de euforie over sneuvelende records, persoonlijk leed en momenten van intens geluk. Met exclusieve interviews en louterende columns van Robert Heukels, verrijkt met honderden prachtige foto’s.

Robert Heukels schreef een seizoen lang columns voor Code Rood Geel / Het Deventer Nieuws. Deze columns nemen de lezer ook in het 288 pagina’s tellende boek ‘In Deventer zingen we zo!’ mee in de belevenissen van alle Eagles. Zijn scherpe analyses en soms ontroerende waarnemingen voegen een extra laag van diepgang toe aan het verhaal en bieden een unieke kijk op alle gebeurtenissen tijdens het seizoen 2022/2023. Goed om te weten: de initiatiefnemers van dit naslagwerk en alle betrokkenen – van fotografen tot eindredactie en van vormgevers tot uitgever – doen belangeloos mee.  Ook Retro Bridge – Premium Partner van Go Ahead Eagles én hoofdsponsor van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie – levert zijn bijdrage door een deel van de oplage van het boek te sponsoren.

Het boek ‘In Deventer zingen we zo!’ verschijnt op 29 juni en is via deze link als pre-order te bestellen in de webshop van Go Ahead Eagles. Vanaf juli zal het boek ook verkrijgbaar zijn in de Fanstore. De opbrengst van het boek komt geheel ten goede aan de Go Ahead Eagles Voetbalacademie!

Terug naar overzicht