Go Ahead Eagles speelt op zondag 17 augustus de uitwedstrijd tegen Excelsior in Rotterdam. Het duel in het Rotterdam begint om 14:30 uur. Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken kunnen met een auto-combi de reis naar Rotterdam maken.

 

AUTO COMBI: voor deze regeling zijn 400 kaarten beschikbaar. Er mogen maximaal 100 auto’s naar Rotterdam. Inschrijven met minimaal 3 personen in één auto, of 8 persoons busjes. Bussen groter dan 8 personen worden niet toegestaan. Kaarten voor de autocombi kosten € 18,– per persoon. Omwisselpunt zal zijn stadion de Adelaarshorst.

 

Iedereen die zich inschrijft dient in het bezit te zijn van een als uitkaart geregistreerde (S)CC.

Wie wil deelnemen aan de autocombi wordt verplicht om per auto in te schrijven en de gebruikelijke informatie te mailen naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl

 

Voor deelname aan de autocombi onderstaande gegevens compleet toevoegen..

Kenteken auto:

Naam chauffeur:

Namen en nummer geregistreerde uitkaart (SCC – CC) van alle inzittenden.

Zonder deze gegevens wordt de aanvraag niet in behandeling genomen.

 

Inschrijftijden:

De inschrijving start op maandag 20 juli om 10:00 uur.

Supporters die minimaal 5 uitwedstrijden van Go Ahead Eagles hebben bezocht tijdens seizoen 2013-2014 krijgen tot zondag 3 augustus voorrang. Na zondag 3 augustus uur zullen alle overige inschrijvingen op volgorde van binnenkomst behandelt worden. De inschrijving sluit maandag 11 augustus 10:00 uur.

 

Ophalen omwisselbiljetten

De omwisselbiljetten kunnen worden afgehaald op de Open Dag op zaterdag 2 augustus, van 13.00 – 16.00 uur, bij de stadionkassa’s op het supportersplein, en vanaf maandag 4 augustus t/m 15 augustus tijdens kantooruren op de administratie van Go Ahead Eagles (09.00 – 17.30 uur).

 

Bij omwisselen van de omwisselbiljetten bij het stadion op 17 augustus dienen de kentekens van de auto te kloppen en de opgegeven personen in de auto te zitten.

 

Iedereen die zich heeft opgegeven voor Excelsior – Go Ahead Eagles, ontvangt uiterlijk vrijdag 15 augustus bericht.

 

Wij wijzen onze supporters er nogmaals op dat reizen buiten deze regeling niet is toegestaan. Van mensen die als GA Eagles supporter worden aangemerkt worden de personalia genoteerd en deze mensen zullen worden verwijderd uit het stadion.