Go Ahead Eagles speelt volgende week woensdag 23 september om 17.00 uur in het kader van de tweede ronde van de KNVB Beker een duel in Haaksbergen tegen HSC’21. Het duel vangt om 17.00 uur aan in verband met de lichtinstallatie van HSC’21 die niet voldoet aan de eisen van de KNVB.

Supporters van Go Ahead die dit duel willen bezoeken, kunnen op vertoon van hun seizoen- of clubkaart bij de administratie in gebouw Larenstein vanaf maandagochtend een kaartje kopen. Ook na de wedstrijd tegen Jong Ajax, aanstaande vrijdag, kan aan de stadionkassa een kaartje worden gekocht.

Een kaart voor het bekerduel kost €8,-. Dit geldt voor volwassenen. Voor jeugd van 14, 15, 16 of 17 jaar kost een toegangskaart €4,-. Dit geldt ook voor 65+’ers. Kinderen die jonger zijn dan veertien jaar kunnen de wedstrijd gratis bezoeken.

Wedstrijddag
Voor Go Aheadsupporters is een aparte weide gereserveerd om auto’s te parkeren. Ook is er een aparte ingang gecreëerd, waar toiletvoorzieningen geplaatst zijn en waar men eten en drinken kan halen.

Steun allen onze rood gele trots op weg naar de derde ronde!