Go Ahead Eagles speelt op zondag 1 december 2019 de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Het duel in Doetinchem begint om 14:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Doetinchem willen supporten, kunnen met een busregeling afreizen naar de wedstrijd. Er zijn in totaal 550 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Supporters met vijf of meer loyaliteitspunten (verkregen door kaartaankoop via de officiële ticketshop) hebben voorrang bij het kopen van kaarten. De verkoopperiode hiervoor loopt vanaf maandag 11 november (11:00 uur) tot en met woensdag 20 november (12:00 uur). Mochten er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen deze op woensdag 20 november om 13:00 uur in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of clubcard met uitkaartregistratie. Informatie of dit het geval is, volgt op woensdag 20 november via onze clubkanalen.

Er wordt in het uitvak geen bier (of andere alcoholhoudende dranken) geschonken.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 20,50 (inclusief administratiekosten).
  • Vanaf maandag 11 november om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen, als je minimaal vijf loyaliteitspunten hebt. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 20 november (12:00 uur).
  • Indien er op woensdag 20 november (12:00 uur) nog buskaarten beschikbaar zijn, dan wordt dit via onze social mediakanalen gecommuniceerd.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Deze e-mail wordt verstuurd na het sluiten van de verkoop op woensdag 27 november 2019 (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een e-mail met jouw NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.