Go Ahead Eagles speelt op maandag 15 april 2019 de uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Het duel in Amsterdam wordt gespeeld op Sportpark de Toekomst en begint om 20:00 uur.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf op het sportpark in Amsterdam willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/buscombi voor maximaal 20 auto’s en bussen. Er zijn 185 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Op Sportpark de Toekomst geldt een algeheel rookverbod.

Autocombi
– Er kunnen maximaal 20 auto’s naar de wedstrijd. Minibusjes zijn niet toegestaan.
– Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt.
– Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Omdat er maximaal 20 auto’s worden toegestaan, verzoeken wij jullie om zoveel mogelijk met vier personen in één auto te reizen.
– Prijs van de autocombi: €8,- inclusief administratiekosten.
Let op: hier komen nog €3,- parkeerkosten bij voor het parkeervak; dit bedrag dien je ter plaatste te betalen en is dus niet inbegrepen in bovenstaande prijs van € 8,–.
– Kaart(en) kopen kan hier, je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingse-mail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op vrijdag 12 april 2019, 12:00 uur.

Buscombi
– Prijs van de buscombi: 20,- inclusief administratiekosten.
– Kaart(en) kopen kan hier.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingse-mail met informatie over het opstappen, na het sluiten van de verkoop op vrijdag 12 april 2019, 12:00 uur.